Koting d.o.o. - proizvodnja plastenika i multitunela

Povijest tvrtke

Tvrtka je osnovana 1994. godine kao obrtnička radnja za proizvodnju vijaka i zakovica po čemu je i danas poznata na području Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Početkom 2002. godine tvrtka započinje s razvojem objekata za proizvodnju povrća, cvijeća i presadnica u zaštićenom prostoru s opremom koja se koristi u takvim objektima. Plod takvog razvoja je izgrdanja poslovnog prostora od 1200 m2, nabavka opreme za proizvodnju i izrada alata čime smo zaokružili cjelokupni proces potreban za proizvodnju plastenika i opreme u plastenicima.

Početkom 2006. godine zajednički obrt osniva Koting d.o.o. kao tvrtku specijaliziranu za izgradnju plastenika, skladišta i opreme za plastenike. U sklopu tvrtke je i maloprodaja koja se bavi trgovinom boja i lakova, spojnih elemenata, elektromaterijala, vodovodnih materijala, poljoprivrednih alata i dijelova za plastenike. U fazi pripreme je i otvaranje poljoprivredne ljekarne i autopraonice.

Tvrtka Koting d.o.o je do sada postavila preko 20000 mplastenika s potrebnom opremom što nas svrstava među vodeće proizvođače plastenika u Hrvatskoj. Visoku kvalitetu izvedenih radova jamči i to da do sada nismo imali niti jednu reklamaciju.

 

KOTING EXCLUSIVE

VRTNA SKLOPIVA GARNITURA S NASLONOM

Kliknite za pregled

Kontakt informacije

Koting d.o.o. 

Trg N.Š. Zrinskog 1., Đurđenovac 

Tel: +385 (0) 91 600 0453 

 

Kliknite za kontakt

Uzgoj rajčice
Uzgoj paprike
Uzgoj cvijeća
Vertikalni uzgoj jagoda
Uzgoj salate